Club Hotel Dolphin
- SRI LANKA
- , West and South coast
- , WAIKKAL
Data otwarcia: 1983 rok
Odnowiony w 2021 roku
Hotel usytuowany na powierzchni: 52609 m2
Na terenie hotelu: restauracje (2), bar, room service (płatny), pralnia (płatna), baseny odkryte (2)
- Informacje
- Usługi i posiłki
Położenie
Waikkala, Negombo, Katunayake International Airport, ok. 13,6 km
Internet
• Wi-Fi w hotelu bezpłatne
Plaża
ok. 5m od hotelu, publiczna, piaszczysta
Bezpłatne: ręczniki plażowe
Zakwaterowanie
Zlokalizowane są w 1 budynku głównym i villach:
• budynek główny (liczba pięter: 3)
• ville (liczba villi: 50, liczba pięter:1)
Typy pokoi:
• superior ok. 37 m2 sypialnia, łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, mini lodówka, sejf (bezpłatny)
• superior Sea View ok. 37 m2 dla max. 3 os.: sypialnia, łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, mini lodówka, sejf (bezpłatny)
• Superior Pool Access ok. 37 m2 dla max. 3 os.: sypialnia, łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, mini lodówka, sejf (bezpłatny)
• Superior Family ok. 37 m2 dla max. 2 os. Dorosłych I 2 dzieci: sypialnia, łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, mini lodówka, sejf (bezpłatny)
• Villa - Garden View ok. 44 m2 dla max. 3 os.: sypialnia, łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, mini lodówka, sejf (bezpłatny),
• Villa – SeaView ok. 44 m2 dla max. 3 os.: sypialnia, łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, mini lodówka, sejf (bezpłatny)
• Junior Suite ok. 74 m2 dla max. 3 os.: sypialnia, łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, mini lodówka, sejf (bezpłatny)
Uwagi
*** Powyższe materiały mają charakter informacyjny oraz poglądowy oferty hotelu. Szczegółowy program wyżywienia oraz wykaz usług dostępny jest na miejscu podczas zakwaterowania. Podane godziny i forma serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe lub inne okoliczności.