Hotel Alua Village Fuerteventura
- Spain,
- Fuerteventura,
- Esquinzo
Data otwarcia: 2000 rok
Odnowiony w 2019 roku
Na terenie: restauracja, bar, 2 baseny odkryte, basen kryty, zjeżdżalnie wodne, pralnia (płatna)
- Informacje
- Usługi i posiłki
Położenie
ok. 6 km od centrum MORRO JABLE, ok. 77 km od lotniska w Puerto del Rosario
Internet
• Bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach
Plaża
ok. 500 m od hotelu Playa Esquinzo-Butihondo, publiczna, piaszczysta
Płatne: parasole i leżaki
Zakwaterowanie
1 budynek główny i kilkanaście budynków ułożonych kaskadowo ( 2 piętrowe )
Typy pokoi:
standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna z prysznicem, suszarka), TV, minibar (uzupełniany na życzenie, płatny wg konsumpcji), sejf (płatny); balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;
standardowy My Favorite Club: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², klimatyzowany, łazienka (wanna z prysznicem, suszarka), TV ; minibar (uzupełniany na życzenie, płatny wg konsumpcji), sejf (płatny); balkon lub taras (stolik i krzesełka), dodatkowo: Smart TV, czajnik i zestaw do kawy/herbaty, kapsułkowy ekspres do kawy, szlafrok i kapcie, minibar (uzupełniony w dniu przyjazdu w napoje bezalkoholowe, wodę i piwo); specjalny serwis My Favorite Club: osobne zakwaterowanie i wykwaterowanie, w pokoju musujące wino na powitanie, dostęp do stref zarezerwowanych tylko dla Gości My Favorite Club: My Favorite Lounge (pokój wypoczynkowy z przekąskami, kawą, herbatą i napojami bezalkoholowymi) oraz specjalna strefa w restauracji podczas posiłków; pokój standardowy My Favorite Club i standardowy My Favorite Club z widokiem na morze za dopłatą.
Uwagi
Cena nie zawiera - opieki polskojęzycznego rezydenta
*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.
Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.