Hotel Bordoy Alcudia Port Suites
- Spain,
- Majorca,
- Puerto De Alcudia
Data otwarcia: 1975 rok
Odnowiony: 2018 rok
Hotel usytuowany na powierzchni: 5.600 m2
Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (2), room service (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty.
- Informacje
- Usługi i posiłki
Położenie
Port d'Alcudia, ok. 60 km od lotniska w Palma De Mallorca
Internet
- Wi-Fi bezpłatne (w wyznaczonych strefach)
Plaża
Ok. 200 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, dojście do plaży ulicą.
Serwis plażowy (bezpłatne: ręczniki plażowe (depozyt); płatne: parasole, leżaki)
Zakwaterowanie
Zlokalizowane są w 1 budynku (liczba pięter: 5)
Typy pokoi:
• pokoje double superior dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany codziennie), TV, łazienka (prysznic), balkon
• pokoje double superior single use dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany codziennie), TV, łazienka (prysznic), balkon
• suity dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany codziennie), TV, łazienka (prysznic), balkon
• suity sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany codziennie), TV, łazienka (prysznic), balkon
• suity roof top dla max. 3 os.: dwupoziomowe, 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny, uzupełniany codziennie), TV, łazienka (prysznic, jacuzzi), balkon
Uwagi
Cena nie zawiera - opieki polskojęzycznego rezydenta
*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.
Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.