ładowanie...

    Fantasia Hotel Deluxe

    5

    • bezpośrednio przy plaży
    • dogodna lokalizacja
    • komfortowe pokoje


      Położenie

      hotel znajduje się w miejscowości Kusadasi, ok. 5 km od centrum Kusadasi, ok. 23 km od Efezu, ok. 175 km od lotniska Bodrum


      Internet

      Wi-Fi (bezpłatne na terenie hotelu)


      Plaża

      bezpośrednio przy piaszczystej plaży, leżaki i parasole bezpłatne, bar na plaży bezpłatny


      Hotel

      komfortowy i elegancki hotel, 333 pokoi
      do dyspozycji gości; lobby z recepcją, główna restauracja, restauracja z przekąskami, 3 restauracje a la carte (4 bary (w tym bar na plaży, przy basenie, lobby bar), centrum SPA, centrum konferencyjne, basen wewnętrzny (wydzielona część dla dzieci), 3 baseny zewnętrzne (1 dla dzieci),  leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe (bezpłatnie).


      Zakwaterowanie

      Pokoje Standard dla max 3 osób:  ok. 29 m2, klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar (płatny), łazienka (WC, wanna), suszarka, balkon z wyposażeniem

      Pokoje Triple dla max 4 osób: ok. 30 m2, klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar (płatny), łazienka (WC, wanna), suszarka, balkon z wyposażeniem

      Pokoje Junior Suite dla max 4 osób: ok. 49 m2, sypialnia z oddzielnym salonem, klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar (płatny), łazienka (WC, wanna), suszarka, balkon z wyposażeniem

      Pokoje Senior Suite dla max 4 osób: ok. 60 m2, sypialnia, salon, dwie toalety, klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar (płatny), łazienka (WC, prysznic, wanna), suszarka, balkon z wyposażeniem




      Uwagi

      *** Powyższe materiały mają charakter informacyjny oraz poglądowy oferty hotelu. Szczegółowy program wyżywienia oraz wykaz usług dostępny jest na miejscu podczas zakwaterowania. Podane godziny i forma serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe lub inne okoliczności.