Hotel Oz Hotels Sui Resort
- Turkey,
- Alanya,
- Okurcalar
hotel otwarty w 2016 roku, składa się z 2 budynków, usytuowany na powierzchni 9000 m²; do dyspozycji gości: restauracje, restauracje A la carte, bary, sala konferencyjna, basen kryty (w sezonie zimowym), basen odkryty, 3 zjeżdżalnie
- Informacje
- Usługi i posiłki
Położenie
30 km od centrum Alanyi, 3 km od Okurcalar, 95 km od lotniska w Antalyi
Plaża
500 m od hotelu, prywatna, pomost, piaszczysto-żwirowa, dojście do plaży promenadą. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy. Serwis plażowy (bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży)
Zakwaterowanie
pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, łazienka (prysznic), balkon lub taraspokoje rodzinne: 2 sypialnie łączone drzwiami, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, łazienka (prysznic), balkon
pokoje ekonomiczne: 1 sypialnia, klimatyzacja, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, łazienka (prysznic)
Uwagi
****Powyższe materiały mają charakter informacyjny oraz poglądowy oferty hotelu. Szczegółowy program wyżywienia oraz wykaz usług dostępny jest na miejscu podczas zakwaterowania. Podane godziny i forma serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe lub inne okoliczności.
***W przypadku rezerwacji imprez turystycznych dla rodzin z dziećmi (dla więcej niż 3 osób w pokoju) zalecamy głównie rezerwację pokoi rodzinnych. Pokoje standardowe i pokoje typu Promo/Economy mają stosunkowo niewielką powierzchnię i nie zawsze jest możliwe wstawienie do nich więcej niż jednej dostawki. Atrakcyjna cena pokoju standardowego lub ekonomicznego dla rodzin i zakwaterowanie w nich większej ilości osób, wiąże się zatem bezpośrednio z ograniczeniem komfortu wypoczynku.
**Godziny pracy aqua parku oraz zjeżdżalni określane są indywidualnie przez hotel. Najczęściej są one czynne 2-3 godziny przed obiadem/lunchem oraz 2-3 godziny po południu.