Poseidon Nha Trang Hotel
- Wietnam,
- Nha Trang
• w samym centrum miasta
• liczne bary i restauracje w okolicy
• nowoczesne pokoje
- Informacje
- Usługi i posiłki
Położenie
hotel znajduje się w centrum miasta Nha Trang, ok. 35 km od lotniska w Cam Ranh
Internet
Wi-Fi (bezpłatne na terenie hotelu)
Plaża
ok. 200 metrów do piaszczystej plaży, leżaki i parasole płatne
Hotel
komfortowy i nowoczesny hotel, 138 pokoi zlokalizowane na 18 piętrach
do dyspozycji gości; główna restauracja, bar przy basenie, centrum konferencyjne, zewnętrzny basen, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe (bezpłatnie)
Zakwaterowanie
Pokoje Superior dla max 4 osób: ok. 28 m2, klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienka (WC, prysznic/wanna), suszarka, szlafrok, kapcie, balkon, widok na miasto
Pokoje Deluxe City View dla max 4 osób: ok. 30 m2, klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienka (WC, prysznic/wanna), suszarka, szlafrok, kapcie, widok na miasto
Pokoje Senior Deluxe dla max 4 osób: ok. 30 m2, , klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienka (WC, prysznic/wanna), suszarka, szlafrok, kapcie, balkon, widok na miasto/morze
Pokoje Premier Deluxe dla max 4 osób: ok. 30 m2, klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienka (WC, prysznic/wanna), suszarka, szlafrok, kapcie, widok na miasto/morze
Pokoje Poseidon Suite dla max 4 osób: ok. 60 m2, klimatyzacja (sezonowa), TV-SAT, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienka (WC, prysznic/wanna), suszarka, szlafrok, kapcie, widok na miasto/morze
Uwagi
Powyższe materiały mają charakter informacyjny oraz poglądowy oferty hotelu. Szczegółowy program wyżywienia oraz wykaz usług dostępny jest na miejscu podczas zakwaterowania. Podane godziny i forma serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe lub inne okoliczności.